Werken bij Wisman

Wisman is een betrouwbare werkgever. We hebben ons bewezen en bestaan dan ook al ruim 100 jaar. Dit geeft ook onze ruim 100 medewerkers zekerheid. Al onze medewerkers zijn even belangrijk. Of je nu in het magazijn staat, chauffeur bent of op kantoor zit, we kunnen niet zonder elkaar. 

Bij Wisman kijken we altijd naar de lange termijn. Dit doen we niet alleen bij onze klanten, maar ook bij de medewerkers. Als we mensen in dienst nemen, gaan we altijd voor de lange termijn. 

Ook biedt Wisman je veelzijdig werk. Als bestelchauffeur met B-rijbewijs bijvoorbeeld rij je dagelijks een bestelwijk met wel 50 tot 100 stops. Je hebt daarbij continue contact met klanten en collega’s. Geen dag is hetzelfde.

Wisman biedt naast zekerheid en veelzijdigheid ook goede kansen om verder te komen. Wij bieden onze bestelchauffeurs met B-rijbewijs bijvoorbeeld de mogelijkheid aan om op den duur op onze kosten het vrachtwagen rijbewijs te gaan halen.

Kun jij tegen een stootje? Ben je positief ingesteld? En zie je een vast dienstverband op termijn wel zitten? Dan komen we graag met je in contact.